Nieuws

TUI start met vluchten naar Gran Canaria vanaf Groningen

Vanaf komende winter vertrekken de eerste vluchten vanaf Groningen Eelde Airport


Vanaf 2 november 2018 zal er gedurende de gehele winter op vrijdagen en maandagen rechtstreeks vanaf Groningen Eelde Airport naar Las Palmas op Gran Canaria gevlogen worden. Op deze vluchten zal zowel TUI als Thomas Cook reizen aanbieden naar Gran Canaria. Beide reisorganisaties besloten tot deze gezamenlijke vluchten om de vakantiegangers in de regio rondom deze noordelijke luchthaven zo goed mogelijk te bedienen.

Vliegen vanuit de regio wordt steeds belangrijker. De vraag vanuit de lokale reiziger wordt groter, het is immers prettiger om dichter bij huis te vertrekken en de gemakken van de regionale luchthaven te benutten. TUI kijkt ook nadrukkelijk naar groeimogelijkheden vanuit de regionale luchthavens van Eindhoven, Rotterdam en Groningen.

luchtfoto Groningen Airport Eelde

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland: “Wij zien de meerwaarde in van een directe vlucht naar de vakantiebestemming. Dit zorgt ook voor een comfortabeler begin van de vakantie voor de reizigers vanuit de regio. We kunnen nu al onze reizigers een vertrek dicht bij huis aanbieden; Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Luik voor het zuiden van Nederland, die laatste in samenwerking met TUI Belgiëâ€.

De Canarische eilanden zijn een belangrijke zonbestemming in de winter. Naast deze TUI fly vlucht naar Gran Canaria, wordt er ook rechtstreeks vanaf Groningen Eelde Airport gevlogen naar Lanzarote en Tenerife komende winter. Die vluchten worden uitgevoerd door Transavia. Ook op deze Transavia vluchten bieden zowel TUI als Thomas Cook reizen aan.

Nu op WijNoordNederland